Gruppe City Tour – 8 km

Guided tour running in Copenhagen

Name: City Tour - 8 km, Gruppe

Teaser: Oplev København og de største seværdigheder i løb i selskab med andre løbere.

Distance: 8 km

Pace: 6 min/km

Duration: 1½ time

Meeting Point: Rytterstatuen af Frederik d. 7 på Christiansborg rideplads
Price: DKK 300
Type: Gruppetur

Oplev København og byens største seværdigheder i selskab med en lille gruppe løbere fra hele verden. Dette er den aboslut klassiske sightseeingtur i København, hvor vi passerer Den Lille Havfrue, Nyhavn, Christiansborg og Amalienborg. Derudover, går ruten gennem det gamle centrum af København, langs med havnen og gennem nogle af hovedstadens parker.

Løberne vil guides gennem den Københavnske historie og høre både kendte og mindre kendte anekdoter fra det gamle København. Vi vil fortælle historier hvor man står og krummer tæer og andre hvor man ikke kan undgå at trække på smilebåndet. København er propfyldt med historie og vi har valgt det bedste ud til at fortælle jer.

På den første del af turen vil vi gnubbe skuldre med de andre turister i byen mens vi på den anden del af løbeturen forlader “turistkøbenhavn” og løber gennem nogle af byens parker. Her vil der være fred og ro, samt muligheden for at nyde naturen og det gamle voldanlæg.

Efter ca. 1½ time er vi tilbage hvor vi startede og udover at det er svært at tro at de 8 km er fløjet afsted, så står man som dansker tilbage med en følelse af nyforelskelse i vores fantastiske hovedstad.

Løbegruppe

Mange får måske blot ved beskrivelsen af denne løbetur associationer til store grupper af turister der følger en guide med et flag på en pind. Det er på ingen måde sådan vores gruppeture foregår på. Vi løber i mindre grupper (for det meste mellem 2 og 8 personer) og der er hverken pind eller flag, men derimod en veloplagt guide i en skrig-orange t-shirt.

Formålet med at løbe i en gruppe er udover at opleve vores fantastiske hovedstad også at sludre og hygge sig med de andre deltagere. Det er ikke hver dag man har mulighed for at tale om løb, rejser og træning med andre løbere fra hele verden.

Vigtigt:Da dette er en løbetur er det vigtigt at man er i stand til at løbe (behageligt) i et tempo af 6 min/Km.
Turen afgår fra rytterstatuen af Frederik d. 7 på Christiansborg slotsplads.